Imunitātes stiprinātājs Immune+++

Immune no LaminineImmune +++ no LifePharm Global – dabīgs imunitātes aizsargs un stiprinātājs.

Katru dienu mums apkārt klejo 37 miljoni baktērijas, ko izdala katrs cilvēks apmēram stundas laikā. Tāpat gripas laikā cilvēki izelpo gripas mikrobus apmēram divu metro rādiusā ap sevi.

Daudzi cilvēki nespēj uzņemt C vitamīnu tā dabīgo skābo īpašību dēļ. LPGN Immune+++ kapsulas ir pārklātas ar zarnās šķīstošu apvalku, kas iztur kuņģa skābes iedarbību. Tas aizsargā kapsulu no noārdīšanas kuņģī un ļauj aktīvajām vielām nonākt taisnajās zarnās un uzsūkties tur.

LifePharm Global Network veselības uzlabošanas misija aizsākās ar orģinālo Laminine formulu, kas daudziem cilvēkiem deva lielisku veselības uzlabošanās efektu. Tāpēc kompānija turpina paplašināt Laminine produktu sēriju ar produktiem, kas kopā nodrošina labu veselību.

Imūnsistēma ir jūsu organisma dabīgā sardze, kas aizsargā no dažādiem bīstamiem vīrusiem un baktērijām, kas sastopami gan uz ielas gan telpās. Mūsu imūnsistēma veido baltos asinsķermenīšus, kas ir spējīgi atpazīt, uzbrukt un iznīcināt svešķemeņus, pirms tie paspēj nodarīt bojājumus organisma šūnām. Tieši tagad mums nepieciešams, ka nekad agrāk, rūpēties par savu imūnsistēmu un aizsargāt organismu no nelabvēlīgiem mikroorganismiem.

LPGN Immune+++ trīskāršās aizsardzības formula sastāv tikai no kvalitatīvām un dabīgām sastāvdaļām. Uztura bagātinātājs droši un iedarbīgi stiprina jūsu imūnsistēmu.

Immune+++ trīskāršā aizsardzība.

Opti-Shield Blend sastāvs – polisaharīdu komplekss paaugstina T, B šūnu un galētājšūnu skaitu, kas nodrošina pirmo imūnsistēmas aizsardzību no īpaši bīstamiem patogēniem un slimības izraisošām baktērijām.

Galētājšūnas

Reiši, Maitake un Turkey Tail sēnes ar savu antibakteriālo un antivīrusu iedarbību stimuli T šūnu un galētājšūnu aktivitāti un dod organismam nepieciešamos līdzekļus svešķermenu un baktēriju apkarošanai.

Life-C Blend sastāvs – šajā sastāvā ietilpst tīrs C vitamins un speciāla tā piegādes sistēma organismam -citrusaugu bioflavonoīdi un lipīdu metobolīti, pateicoties kuriem, vitamins C organismā nokļūst ātrāk un uzsūcās ilgākā laika periodā. Tas stiprina un uztur imunitāti labā kondīcijā un paātrina tās atbildes reakciju.

Herb and Botanical Blend sastāvs – pieci dabīgi un aktīvi augu izcelsmes C vitamīna avoti – Camu camu, Acerola ķirši, Indijas žeņšeņs, Smiltsērkšķi un Granātābols baro imūnsistēmu un aizsargā no vīrusiem un infekcijām.

Īpašības un priekšrocības:

  • Piegādā organismam ieročus cīņai ar nelabvēlīgiem mikroorganismiem un baktērijām
  • Stiprina organisma aizsardzību pret vīrusiem un infekcijām
  • Paaugstina organisma imunitāti līdz pat 24 stundām

Lietošana: 1-2 kapsulas dienā ēšanas laikā.

Iegādāties šo lielisko produktu var reģistrējoties šeit Immune+++ vai sazinoties ar mani.

You may also like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *